Filmbeoordelingen van de week: krijg een idee van wat te bekijken en wat te vermijden

Als filmfan wil je natuurlijk weten welke films de moeite waard zijn om te kijken en welke je beter kunt vermijden. Daarom hebben we hier de filmbeoordelingen van de week voor je op een rijtje gezet.

Tenet – ★★★★
Deze film van regisseur Christopher Nolan is een spectaculaire thriller die je moet hebben gezien. Tenet draait om tijdreizen en bevat verrassende plotwendingen die je op het puntje van je stoel zullen laten zitten. Hoewel het soms lastig is om de complexe verhaallijnen te begrijpen, is deze film een aanrader voor iedereen die van actie en spanning houdt.

The Devil All The Time – ★★★
Deze film van regisseur Antonio Campos is een duistere thriller die goed in elkaar zit, maar soms wat langzaam verloopt. The Devil All The Time speelt zich af in het Amerikaanse Zuiden en bevat onder andere religieuze fanatici, een seriemoordenaar en een corrupte politieagent. De sterrencast, waaronder Tom Holland en Robert Pattinson, zorgt voor indrukwekkende acteerprestaties.

Antebellum – ★★
Antebellum is een film die veelbelovend begint, maar uiteindelijk toch tegenvalt. Het verhaal draait om de Afro-Amerikaanse schrijfster Veronica Henley, die ontvoerd wordt en wakker wordt in een wereld waarin ze een slaaf is. Hoewel het acteerwerk van Janelle Monáe uitstekend is, zakt de film tijdens het tweede deel in en mist het een goede uitwerking van het plot.

En dan nog even dit – ★
Deze Nederlandse komedie is chaotisch en flauw en zit vol over-the-top grappen die niet aanslaan. En dan nog even dit is dan ook geen aanrader en kan beter worden overgeslagen.

Er zijn deze week dus een aantal films die de moeite waard zijn om te kijken, maar helaas ook een aantal flops. Kies dus zorgvuldig welke films je gaat zien en voorkom teleurstellingen. Veel kijkplezier!

Check Also

Kobe, Blackbeard und Boa Hancock treffen sich in einer One-Piece-Vorschau auf Episode 1087

Einteiler Die 1087. Episode wird am kommenden Sonntag, dem 10.Dezember, veröffentlicht, und das Vorschau-Video mit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *