Verbeter je Algemeen Engels online: Gratis bronnen en cursussen

Als je Engels wilt leren of je algemene Engels wilt verbeteren, zijn er veel gratis online bronnen en cursussen beschikbaar die je kunnen helpen. Hier zijn een paar opties waarvan je gebruik kunt maken:

1. Duolingo: Duolingo is een populaire app die beginners en gevorderde studenten helpt om verschillende talen te leren, waaronder Engels. Het biedt lessen en oefeningen in lezen, schrijven en spreken, en heeft ook een chatbot-functie om te oefenen met conversatie.

2. Coursera: Coursera biedt een breed scala aan gratis online cursussen, waaronder Engels voor sprekers van andere talen (ESL). Deze cursussen zijn ontworpen voor studenten van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en wordt geleid door docenten van topuniversiteiten over de hele wereld.

3. BBC Learning English: BBC Learning English biedt een verscheidenheid aan Engelse lessen, samenvattingen van nieuws en podcasts om je luister-, spreek- en schrijfvaardigheid te verbeteren. Het heeft ook lessen gericht op zakelijk Engels en academisch Engels.

4. Engels Central: English Central biedt video’s aan om je Engelse luistervaardigheid te verbeteren. Het heeft ook oefeningen om je uitdrukkingen en woordenschat te versterken.

5. Engels Practice: English Practice biedt gratis oefeningen aan om je grammatica, vocabulaire en schrijfvaardigheid te verbeteren. Het heeft ook leesteksten en oefeningen, en een forum waar je kunt communiceren met andere studenten.

6. Memrise: Memrise biedt cursussen in verschillende talen, waaronder Engels, en gebruikt gamificatie om het leren leuk en boeiend te maken. Het biedt oefeningen voor o.a. woordenschat en uitspraak, en is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Er zijn genoeg gratis online bronnen die je kunt gebruiken om je Engels te verbeteren. Het is belangrijk om te onthouden dat consistentie de sleutel is om een ​​taal te leren, dus probeer dagelijks tijd vrij te maken om je Engels te oefenen. Succes met leren!

Check Also

Henry Kissinger, eine zentrale Figur der US-Außenpolitik im zwanzigsten Jahrhundert, ist gestorben

Jüdisch und in Deutschland geboren, floh er 1938 vor den Nazis, ein Jahr vor Beginn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *