Wekelijkse filmreview: de meest opvallende titels van de week

De wereld van film is altijd aan het veranderen en er zijn altijd nieuwe titels die je moet zien. Deze week hebben we een paar van de meest opvallende titels voor je verzameld die je niet mag missen. Hieronder zijn de wekelijkse filmreviews die je op weg zullen helpen bij het vinden van de perfecte film voor je volgende avondje uit.

ONWARD
Onze eerste film om naar uit te kijken deze week is Onward. Deze animatiefilm volgt twee elvenbroers die een missie ondernemen om hun vader voor een dag terug te krijgen. Het is een hartverwarmend verhaal met een ingetogen animatiestijl en een geweldige cast, waaronder Tom Holland en Chris Pratt. Het is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk uitje.

THE PHOTOGRAPH
Een andere film om deze week te bekijken is The Photograph. Deze romantische draait om een ​​fotograaf en een journalist die elkaar ontmoeten in New York. De vonken vliegen over en weer, maar de film gaat ook dieper in op de geschiedenis van hun families. Het is een ontroerende en verhelderende film die je echt moet zien.

BLOODSHOT
Ben je op zoek naar iets meer actie? Dan is Bloodshot zeker een film voor jou. Gebaseerd op de stripboekenreeks met dezelfde naam, volgt deze film een marine die bijna dood is en met nanotechnologie wordt gerevitaliseerd. Hij treedt toe tot een elite-eenheid van huursoldaten en gaat op zoek naar degenen die hem hebben verraden. De film heeft een stereotype actieplot, maar Vin Diesel zorgt ervoor dat de film energiek blijft.

THE INVISIBLE MAN
Tot slot hebben we The Invisible Man. Deze moderne hervertelling van het klassieke verhaal volgt Cecilia (Elisabeth Moss) die ontsnapt uit een gewelddadige relatie met een rijke en briljante wetenschapper. Maar dan sterft haar ex plotseling en begint ze een reeks huiveringwekkende toevalligheden te ervaren. Het is een spannende thriller die de zenuwen uit je lijf zal halen.

Dit waren de meest opvallende titels van de week die je niet mag missen. Dus ga lekker zitten, bestel wat popcorn en laat je meeslepen door het verhaal. Geniet ervan!

Check Also

Freerun: Endvorschau jenseits der Reise Episode 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *